Evenimente

Fiecare eveniment găzduit la Theodora Golf Club este magnific, unic și memorabil. În mijlocul naturii, aproape de pădure și cu o panoramă incredibilă, evenimentele dumneavoastră deosebite își găsesc locul perfect la Theodora Golf Club. 

Pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră, pentru toţi cei care caută resurse active de petrecere a timpului liber, avem soluțiile potrivite: un mix perfect de adrenalină pe driving range sau în simulatorul de golf, compensat cu liniștea dealurilor transilvane, în decorul modern și în peisajul natural al clubului nostru, care vă oferă facilități premium, începând cu 4 stele.

Locația de vis, mâncarea rafinată, muzica bună sunt doar câteva ingrediente care vor face ca ziua de naștere, nunta, botezul sau orice altă celebrare aveți să fie pline de magie. Echipa noastră experimentată, împreună cu colaboratori de-ai noștri, vă pot ajuta să organizați petrecerea perfectă pentru momentele importante din viața dumneavoastră și a celor dragi. Iar pentru cei mici, putem crea o lume de basm, cu personaje fantastice, pentru petrecere de povesti!

Cele 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasa restaurantului The View pot găzdui și evenimente corporate. Fie că e vorba de team-building-uri, de conferințe de vânzări, de gale de premiere sau de petreceri de final de an, echipa dumneavoastră merită să fie răsplătită cu o locație spectaculoasă. În plus, sala de conferințe, cazarea premium, parcarea gratuită, lecții de golf și zona cu activități de relaxare vor face ca toți colegii dumneavoastră să simtă că conectează cu întreaga echipă, participând de fapt la cea mai frumoasă mini-vacanță. Și ce ar fi un eveniment corporate fără o petrecere spectaculoasa? Partenerii noștri ne vor ajuta să creăm o atmosferă impresionantă, să avem muzică perfectă și să facem fotografii sau video-uri memorabile, iar chefii bucătari de la The View se vor asigura că de pe mesele invitaților nu vor lipsi delicioasele preparate festive.

Să începem acum planificarea unui eveniment de succes!

Pentru a vă configura evenimentul perfect, vă recomandăm să ne contactaţi la sales@theodoragolfclub.ro. Vom fi încântaţi să împărtășim cu dumneavoastră experienţa noastră în organizarea de evenimente și să contribuim la valoarea evenimentului dumneavoastră organizat la Theodora Golf Club.

Offer -30%

Contact

phone

+40 258 701 004

email

sales@theodoragolfclub.ro

address

Strada Principală, Nr. 75 C, loc. Teleac, CP 517246, Jud. Alba, Romania

Fax

+40 258 701 068

Catering

Delectaţi-vă de fiecare dată, împreună cu invitaţii dumneavoastră, cu mâncărurile rafinate, apetisante, pregătite din cele mai proaspete ingrediente și cu cea mai mare atenţie. Echipa noastră de chefi va asigura întotdeauna meniul potrivit pentru prânzul dumneavoastră de afaceri sau pentru un business-cocktail aniversar.

Planificare

Suntem bucuroși să vă punem la dispoziție experiența noastră în planificarea de evenimente și furnizorii noștri tradiționali, atunci când doriți să organizați propriul dumneavoastră eveniment, personal sau corporate. Vă ajutăm să alegeți cele mai bune opțiuni pentru meniul, decorurile sau happening-urile care contribuie la succesul evenimentului dumneavoastră, fie că e o petrecere pentru cei mici, o aniversare, o nuntă, un botez sau o petrecere corporate, ori o conferință de vânzări.  


Pentru detalii: sales@theodoragolfclub.ro